Sva mesta   Vremenska prognoza za Novembar 2012

Početkom Novembra vremenska prognoza ostati će ista kao s kraja Oktobra, što znači sunčano vreme sa temperaturama primerenima za ovo godišnje doba. Kiša je moguća, iako će biti isključivo kratkotrajna, mestimična i to u razdoblju od 5. – 8. Novembra. Kako mesec prolazi i zima dolazi tako će se i temperature postepeno snižavati te možemo očekivati najniže temperature od 5 stepeni, a one maksinalne dnevne će ići do 15 stepeni.

Sredinom Novembra možemo očakivati kišu u svim predelima zemlje. Iako kiše neće biti mnogo ona će biti zaslužna za tmurno jesensko vreme, kraći dan te nepovoljne biometeorološke prognoze. Temperature će biti nešto niže no početkom meseca, a to znači od 3 stepena najniže do 15 stepeni maksimalne temperature.

Krajem Novembra možemo očekivati zahlađenje te prvi sneg ove jeseni u višim predelima dok će u ostatku zemlje biti kiša te susnežica. Sneg se neće zadržavati na tlu zbog temperatura koje neće ići ispod nule. Maksimalna dnevna temeperatura će iznositi 13 stepeni celzijusa.

Ukupan broj padavina će biti u proseku ovoga meseca, a temperature će biti neznačno manje u odnosu na prosek Novembra.


Moramo napomenuti: Mesečne temperature su često netačne te ne možemo jamčiti za tačnost podataka koje nađete na ovome sajtu iako su preneseni u najboljoj nameri da vas informišu o vremenu u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *