Sva mesta   Vremenska prognoza za Mart 2012

Početkom marta možemo očekivati lepo vreme koje će se nastaviti sa Februara, no već 5. marta možemo očekivati palaline u obliku kiše, a u gorju i višim predelima u obliku susnježice. Temperature će biti od -6 stepeni, a one se tokom dana mogu popeti do ugodnih 8 stepeni pa čak i više u određenim delovima Srbije.

Sredinom marta će padati kiša i to do 15. marta, a ostale dane će biti pretežito sunčano. Uzevši to u obzir temperatura će biti raznolike. One jutarnje će ići ispod nule dok će za sunčanih dana temperature popeti i do 9 stepeni.

Krajem marta će nas očekivati pretežito sunčano sa mogućim kratkim padavinama i to isključivo u obliku kiše. Temperature će ići i preko 12 stepeni, a da je zima još prisutna podsetiće nas jutarnja temperatura koja bi se mogla spustiti do -4 stepena.

Ukupna količina padalina biti će u proseku marta isto kao i temperatura koja bi trebala odstupati tek za 0.2 stepena u plusu.


Moramo napomenuti: Mesečne temperature su često netačne te nemožemo jamčiti za tačnost podataka koje nađete na ovome sajtu iako su preneseni u najboljoj nameri da vas informišu o vremenu u Srbiji.