Sva mesta   Vremenska prognoza za Septembar 2012

Početkom septembra nastavit će se sunčano i lepo, a ponekima i prevruće vreme koje je obiležilo ovogodišnje leto. Iako je bilo malo kiše krajem avgusta ona nije bila dostatna kako bi ispravila prosek meseca, stoga će vas neće razveseliti činjenica da će i septembar biti suvlji mesec u odnosu na prosek. Ponovnu kišu možemo očekivati sredinom meseca. Temperature će biti nešto veće od proseka meseca septembra, odnosno jutarnja od 12 do 17 stepeni, a maksimalna dnevna od 23 do 29 stepeni.

Sredinom septembra u razdoblju od 10. do 14. možemo očekivati kišu koja bi trebala pasti na celom području Srbije. S navedenom kišom i temperature bi se trebale sniziti i to na prosečnu dnevnu od 23 stepena te prosečnu jutarnju od 13 stepeni.

Krajem septembra možemo očekivati dolazak prave jeseni. Uz povremenu i slabu kišu koja će biti krajem septembra i temperature bi trebale dodatno pasti na prosečnu dnevnu od 20 stepena te prosečnu jutarnju od 11 stepeni.

Iako će i septembar biti suv mesec povremena kiša koja bi mogla pasti, pogotovo ona sredinom septembra uvelike će pomoći, iako mnogima prekasno.


Moramo napomenuti: Mesečne temperature su često netačne te ne možemo jamčiti za tačnost podataka koje nađete na ovome sajtu iako su preneseni u najboljoj nameri da vas informišu o vremenu u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *